OTEVÍRÁME KNIHOVNU!

Od pondělí 7. 12. 2020 je knihovna opět otevřena a rádi Vás uvidíme. Poskytujeme výpůjčky a registrace, k dispozici máte kopírování i skenování. Jsme zároveň nuceni přizpůsobit provoz knihovny aktuálnímu epidemiologickému stavu, a proto Vás žádáme o dodržování mimořádných ochranných opatření.

Výpůjčky dokumentů z volného výběru (absenčně i prezenčně) i nadále probíhají přes online formulář INDIVIDUÁLNÍ OBJEDNÁVKA LITERATURY. Vyčkejte na potvrzení vyřízení požadavku. Vyzvednout dokumenty si pak můžete po celý den, který jste vyplnili ve formuláři, a to  v rámci otevírací doby. V případě nevyzvednutí vracíme následující den knihy zpět do oběhu.
Dokumenty ze skladu objednávejte formou žádanek. Požadované knihy budete mít připraveny do 30 minut od vyžádání a na vyzvednutí máte 7 dní.

Veškeré objednané dokumenty si vyzvedávejte na regálu ve volném výběru a vypůjčíte si je na SelfChecku. Prezenční dokumenty budete mít připraveny u výpůjčního pultu a ke studiu máte k dispozici vybraná studijní místa v knihovně.

vracení dokumentů využívejte přednostně návratový automat a SelfCheck.

Knihovna je pro Vás otevřena každý den od pondělí do pátku 8:00-17:00. Doporučujeme omezit co nejvíce dobu strávenou v knihovně a prosíme o respektování pokynů zaměstnanců knihovny.

Jakékoliv dotazy a nejasnosti Vám rádi zodpovíme:
pult@knihovna.ujep.cz nebo na tel. (+420) 475 28 6024, (+420) 475 28 6026, (+420) 702 201 972.

Děkujeme za pochopení.