PŘEHLED DUBNOVÝCH AKCÍ

Naši milí uživatelé,

Březen – měsíc čtenářů jste si užili v online podobě. A nejinak tomu bude i tento měsíc.

Věříme, že si z našeho “dubnového online menu” vyberete 🙂

Každou sobotu a neděli Vám budeme na Facebooku a Instagramu přinášet tipy na zajímavé publikace přímo od akademiků z jednotlivých fakult naší Univerzity!

Hned po Velikonocích 8. 4. se od 14:00 můžete těšit na přednášku Kam z Ústí v okresu? MgA. Jiřího Dvořáka. Ten se okolím Ústí toulá už několik let a rád se s Vámi o své tipy, kam v rámci okresu Ústí vyrazit, podělí!

Nebýt této zvláštní doby, byly by v dubnu (při příležitosti portugalského předsednictví Evropské unii) pořádány Portugalské dny na UJEP. Bohužel to není možné.
I přesto se ale na ochutnávku Portugalska můžete těšit, a to v rámci přednášky Jana Bartoně s názvem Pracovní stáž v Lisabonu Aneb sníh v Portugalsku? V květnu? Přednáška se uskuteční ve středu 21. 4. od 14:30 a Vy se při ní dozvíte spoustu zajímavých a užitečných informací nejen o pracovní stáži v zahraničí, ale i o samotném Portugalsku!

Současná situace je poměrně náročná na psychiku nás všech, určitě si proto nenechte ujít přednášky Mgr. Lucie Libešové z Fakulty zdravotnických studií UJEP Co nám energii dodává a naopak, co ji ubírá Aneb největší zloději času a energie (15. 4. od 14:00) a Jak zlepšit kvalitu, úspěch a radosti denního života (29. 4. od 14:00).

Ani o webinář Vás v dubnu neochudíme, spolu s Denisou Vrábľovou se v úterý 13. 4. od 10:00 opět ponoříte do tajů Rešerší!

A chybět nebudou ani zkušební přístupy. Celý duben můžete využít přístupu do multioborové databáze DeGruyter a také vyzkoušet přístup k odborným multioborovým knihám a kolekcím časopisů z prestižní MIT!

Užívejte si jarního dubnového sluníčka a neztrácejte dobrou náladu!

Leták ke stažení.