VYKROČTE DO NOVÉHO SEMESTRU S KNIHOVNOU!

Vážení uživatelé,

semestr začíná a my se těšíme, jak v naší knihovně bude opět živo. Přes léto jsme nelenili a přichystali pro Vás pár novinek!

Nové počítače v PC studovně
V počítačové studovně jsme vyměnili staré počítače za nové a výkonnější, aby se Vám na nich dobře pracovalo a studovalo.

Nový SelfCheck ve volném výběru
Ve volném výběru jsou nyní k dispozici hned dva SelfChecky. Na jeden starší jste již zvyklí a druhý už jen čeká, abyste ho vyzkoušeli. Na obou si můžete knihy sami půjčovat, vracet, ale také kontrolovat svoje čtenářské konto. Samozřejmě jsme Vám k dispozici také my knihovníci a rádi Vám s obsluhou SelfChecků pomůžeme a popřípadě vypůjčíme a vrátíme knihy u nás na výpůjčním pultu.

Standardní otevírací doba knihovny
Se začátkem semestru se vracíme ke standardní otevírací době. Opět je tu pro Vás knihovna otevřena pondělí až čtvrtek od 8 do 20 hodin, v pátek od 8 do 17 hodin a k tomu také každou sobotu od 8 do 12 hodin.

Pondělí-čtvrtek 8:00-20:00
Pátek 8:00-17:00
Sobota 8:00-12:00

Akce knihovny
Čeká na Vás řada přednášek, školení, výstav a spousta dalších akcí knihovny. Více se dozvíte již brzy s říjnovou nabídkou. K dispozici také máte řadu zkušebních přístupů do elektronických zdrojů, které Vám mohou usnadnit Vaše studium.

Těšíme se na Vás a prosíme Vás o dodržování hygienických opatření (roušky, bezpečný odstup, dezinfekce rukou).

Vaše knihovna