ZAČÁTEK NOVÉHO ROKU V KNIHOVNĚ

Rok 2024 přináší mnoho nových výzev, překvapení a také akcí. Někteří z nás začátek roku prožívají pozitivně s nadšením, někteří se obávají, co je asi čeká. U nás ve Vědecké knihovně UJEP si ale starosti dělat nemusíte, čeká na vás totiž program, který vás naladí na tu správnou notu hezky pozvolna.

Celý měsíc leden bude ve volném výběru knihovny připravena výstava s názvem “České vědkyně a jejich přínosy nejen české vědě”. Přijďte se inspirovat a motivovat k tomu, co udělat v novém roce přínosného. Hlavní výstavu pak tematicky doplňují vitríny ve vstupní hale a ve volném výběru s ukázkami knih dostupnými ve fondu Vědecké knihovny pod názvem “Významné ženy ve vědě.”

V úterý 23. ledna v 10:00 vás čeká školení “Elektronické informační zdroje na UJEP (EIZ)”, které se uskuteční online přes aplikaci Microsoft Teams. Toto školení se hodí zejména pro ty, kteří se chtějí více vzdělat v oblasti informačních zdrojů.

Pokud si nevíte rady s citacemi, máme pro vás překvapení, ve středu 24. ledna od 10:00 se uskuteční školení “Citační manažer Citace PRO+”. Na tuto akci se můžete opět připojit online přes Microsoft Teams. Obě lednová školení povede Bc. Jiří Mašek, který vás jistě správně nasměruje k výborným dovednostem.

Věříme, že do nového roku vkročíte tou správnou nohou. Nikam nespěchejte a udržte si v sobě sváteční klid co nejdéle.

Budeme se na vás ve Vědecké knihovně UJEP těšit.

Leták s přehledem lednových akcí je ke stažení zde.